KIMBERLEY - Eigenaresse en topstylist
werkdagen: dinsdag, vrijdag en zaterdag (om de week)

 

Mijn naam is Kimberley (Kim) en ben 29 jaar oud. Ik heb alle kappersdiploma’s behaald waaronder ook de diploma salonmanager en diverse trainingen gevolgd. De ambitie om een eigen onderneming te starten zat er al vroeg in en inmiddels zit ik zelf al ruim 13 jaar in dit leuke vak. Vanaf 1 januari 2023 ben ik mijn eigen onderneming gestart door middel van stoelhuur en vanaf 1 september 2023 mag ik jullie verwelkomen op een nieuwe locatie met een team om mij heen. 

Samen met jou wil ik het beste van jezelf naar boven halen. Door bepaalde accenten te leggen in het kapsel kunnen we jouw sterkste punten eruit laten springen, dit kan door middel van kleur en knippen maar ook zeker is de styling niet onbelangrijk. Ik vind het ontzettend leuk om te adviseren. Samen gaan we op zoek naar de juiste match tussen coupe en kleur. Ik heb mijzelf gespecialiseerd in krullenknippen en in diverse kleurtechnieken. 

Ik hoop je snel te zien in mijn salon.

Liefs, Kimberley 

 

ROSALIE - Leidinggevende en haarstylist 

werkdagen: woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag (om de week)

 

Hoi, Mijn naam is Rosalie (Roos). Ik ben 26 jaar en woon in Almere. Na het behalen van certificaten bij een privé kappersopleiding, wilde ik dit graag omzetten naar een kappersdiploma om van mijn hobby/passie mijn beroep te gaan maken. Ik ben in 2016 gaan werken en leren, en heb mijn kappersopleiding in twee jaar tijd versneld kunnen afronden. In de afgelopen jaren heb ik mezelf goed weten te ontwikkelen bij een aantal kapperszaken en verschillende technieken eigen gemaakt. 

Ik ben gespecialiseerd in highlights, balayage en styling. Verder ben ik altijd opzoek naar nieuwe technieken. Door goed naar de wensen van de klant te luisteren en een passend advies te geven, streef ik ernaar om iedereen blij de deur uit te laten gaan. 

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten in de salon. 

Liefs, Rosalie